Telefon

018-444 20 30

E-post

info@hetluften.se

Öppettider

08:00-17:00

Mitsubishi HERO 2.0

HERO 2.0 – Vardagshjälten

HERO 2.0 är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO 2.0 ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Cirkulationsläge, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

Miljövänlig

HERO 2.0 använder sig av det nya köldmediumet R32 och nu med ännu mindre optimerad mängd, ett köldmedium som är snällt mot miljön och även energieffektivt. HERO 2.0 hjälper dig att kämpa för en bättre miljö.

Besparning och trygghet

HERO 2.0 har en hög energieffektivitet med A+++ i average region och A+ mätt i kall region, vilket ger dig en märkbar hög besparing. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme vilket kan jämföras med ett el-element som har SCOP 1, d.v.s. 1kW in 1kW ut. Dessutom ger HERO 2.0 dig trygghet genom sin garanti på 5 år.

Sänkt ljudnivå

En unik funktion är Nattläget som innebär att ljudnivån på utomhusdelen sänks med hela 3dB vilket gör den nästan ljudlös. Detta gör HERO 2.0 till en utav marknadens tystaste värmepumpar.

Ett öga för detaljer

Med sin I-SEE Sensor lämnar HERO 2.0 inga ytor kalla. Funktionen är så smart att den känner av var du befinner dig i rummet och anpassar sig därefter. Du kan enkelt välja att antingen blåsa luften mot dig eller från dig oavsett om du väljer att värma eller kyla. När ingen är i rummet, kan HERO 2.0 även ställas in att sänka eller höja temperaturen två grader beroende på driftläget– en liten justering för stunden som sparar energi och din ekonomi i längden.

Fokus på dig

HERO 2.0 läser av utrymmet och memorerar alla rörelser och temperaturer som finns i rummet. Sedan lär den sig vart i rummet du vistas mest och anpassar luftflödet och sprider värmen eller kylan där den behövs som mest. Den är även så smart att om du glömmer att stänga av den en varm sommardag då har den en funktion där den stänger av sig själv.

Hög dimensionerad effekt

En av de viktigaste egenskaperna är dimensionerad effekt (P-design) där ett högt värde innebär att värmepumpen kan värma en stor yta. SCOP och dimensionerad effekt är det du som konsument bör titta på vid val av värmepump. Även om din värmepump har ett högt SCOP så krävs det en dimensionerad effekt lämplig för din bostad för att ditt hus ska få den värme och besparing du vill ha. HERO 2.0 har en hög dimensionerad effekt och är ett riktigt kraftpaket.

Kraftfull värmeeffekt

Med sin unika Hyper Heating teknik forsätter värmepumpen ge motsvarande nominell effekt även när utomhustemperaturen sjunker ner till -15 °C. Tack vare invertertekniken anpassas effekten efter husets värmebehov.

Testad ned till -35 grader

HERO 2.0 har även testats ned till -35 grader på oberoende testlaboratorium för att säkerställa att den klarar av extrema temperaturer. Det innebär att den kommer att fortsätta att jobba långt under (0) punkten och du behöver inte oroa dig att den stänger av även om det blir extrema temperaturer som minus 30. Ditt inomhusklimat hålls varmt och skönt även under de kalla vinternätterna.

Sprider värme och kyla

Med dubbla luftriktare ser HERO 2.0 till att du enkelt riktar luftströmmen som du vill med fjärrkontrollen. När man placerar HERO 2.0 vid en trappa kan den rikta värmen eller kylan både mot över- och undervåningen samtidigt.

Cirkulationsläge

HERO 2.0 kan inte bara ge dig värme på vintern och kyla på sommaren, den kan även cirkulera befintlig luft i rummet med hjälp av sitt fläktläge. Detta hjälper dig att sprida värmen från t.ex. en braskamin eller annan extern värmekälla.

Underhållsvärme

HERO har underhållsvärme vilket innebär att den håller ditt hem varmt och frostfritt hela vintern. Du väljer själv önskad temperatur steglöst från +10 ºC till +31 ºC.

 

Inbyggd WiFi

HERO 2.0 kommer med en inbyggd WiFi som du lätt kan styra med vår MELCloud applikation, oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande fot. Detta för att ge dig total kontroll över värmepumpen. Genom att välja nätverket och skriva in lösenordet så kopplar HERO 2.0 automatiskt upp sig till MELCloud, enklare än så blir det inte.

 

Trådlös kontroll

Trådlösa kontrollen ger dig makt över HERO 2.0. Kontrollerna finns i fyra olika utföranden och kommer i samma färg som din HERO 2.0.

 

Renar din luft

Utöver sina förstklassiga uppvärmningsegenskaper renar HERO 2.0 din luft genom sitt Plasma Quadfilter som delvis tar bort röklukt och effektivt tar bort damm, mögel, pollen, samt oönskade partiklar.

Damm och smutsavvisande

Med Dual Barrier Coating på värmeväxlaren och fläkthjulet stöter den bort damm och smuts, vilket ger oförändrad energieffektivitet med tiden och upprätthåller god prestanda.

Ljudnivå
19 DB
Värmekapacitet
1,0-8,7
Kylkapacitet
0,8-5,8
SCOP
5,2
Energiklass
A+++ / A+++
Garanterad Drift
-35c
Garanti
5 År

Produkter