Mitsubishi Kirigamine FH För bästa komfort och behagligt inomhusklimat

Väggmodellen Deluxe, Kirigamine FH, är försedd med en rad unika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även i extremt stark kyla och gör Kirigamine FH direkt lämpad för vårt kalla nordiska klimat. Med ett COP på hela 5,52 ger Kirigamine FH dig dessutom en direkt märkbar ekonomisk besparing. Med 250.000 st sålda Kirigamine FH i Norden hittills fortsätter kampen mot kylan!

Mitsubishi FH35 Kirigamine

För Nordiskt klimat

Kirigamine FH är utvecklad, tillverkad och testad för våra svenska förhållanden. Det innebär att den kommer att fortsätta att jobba långt under (0) punkten och du behöver inte oroa dig att den stänger av även om det blir extrema temperaturer som minus 30. Ditt inomhusklimat hålls varmt och skönt även under de kalla vinternätter. Dessutom är värmepumpen utrustad med I-save funktion, för 10 °C underhållsvärme.

I-see Sensor

Den rörliga detektorn I-See Sensorn på värmepumpen fungerar som ett öga som rör sig från sida till sida, på ett område om 150 grader, och söker temperaturskillnader i rummet. Den känner av kyla och drag och riktar värmen mot kallare områden och bidrar samtidigt till bättre cirkulation av inomhusluften. Tack vare avancerad sensorteknik hålls temperaturen på en behaglig nivå i alla hörn av rummet. Även i mycket stora rum. I motsats till andra luftvärmepumpar gör den nya tekniken att värmen når dit man främst behöver den, ända ner till golvet. Detta skapar ett skönt och mer hälsosamt inomhusklimat.

Med Area-funktionen får du en effektiv och energibesparande uppvärmning och avkylning av rummet – Höger sida, vänster sida eller hela rummet! Tester visar att I-See Sensorn ger en markant bättre besparing vid din värmepumpsanvändning.

Hyper Heating

Mitsubishi Electrics Inverterdrivna kompressorer har en avancerad teknik som hela tiden anpassar effekten efter husets värmebehov. Hyper Heating-tekniken innebär att värmepumpen fortsätter ge lika mycket värme även när utomhustemperaturen sjunker (ner till -15 °C). Vidare garanteras värmedrift ner till -25 °C.

mitsubishi fh hyper heating
Väggmodell

Testvinnare

Luftvärmepumpen Kirigamine FH fick ett imponerande testresultat och är en av de bästa värmepumparna just nu på den nordiska marknaden. Kirigamine FH har den största energi besparingen i sin klass för hus med större värmebehov av de som testats hos Energimyndigheten.

Läs mer om testresultatet.

Här hitta du alla tester på våra värmepumpar.

Läs mer om testen på www.energimyndigheten.se

Dokument


 

Jämför Deluxe (MSZ-FH) med andra värmepumpar

Produktnamn och bild Ljudnivå Värmekapacitet Kylkapacitet SCOP Energiklass (Värme/Kyla) Garanterad drift Garanti Köldmedium

Deluxe (MSZ-FH)

20db 1,0 – 6,6 kW 0,8 – 4,0 kW 5,52 A++ / A+++ -25 5 år R410

Design (MSZ-EF)

21db 1,1 – 5,5 kW 1,2 – 4,0 kW 4,6 A++ / A+++ -20 5 år R410

Kompakt (MSZ-SF)

19dB 1,0 – 7,3 kW 0,9 – 5,4 kW 4,3 A+ / A++ -20 5 år R410

Golvmodell (MFZ)

19 dB 1,2 – 5,8 kW 0,5 – 3,7 kW 4,4 A+ / A+++ -25 5 år R410

Hero (MSZ-LN)

19 db 1,0 – 8,7 0,8 – 5,8 5,2 A+++ / A+++ – 35 5 år R32